Печатење широк формат

Нашата страст лежи во создавање на производи со супериорен квалитет и достава на исклучително ниво на услуги на клиентите, како и сите наши членови на персоналот се посветени на постигнување на одлични временски резултати. Во прилог на инвестирање во квалитет на работодавците, ние исто така инвестираме во квалитетна опрема, како што се нашите печатари.


Ако сте заинтересирани за дигитален печат, можеме да печатиме било какви слики со користење на латекс, растворувач, EcoSol Макс мастила или UV, и со 10 + години искуство во оваа индустрија можете да бидете сигурни дека нашиот талентиран и стручен тим ќе ги пренесе на постери и дисплеи кои ќе додадат допир на стил и елеганција во вашиот продажен салон или саемски штанд. Големите проекти се нешто што големите бизниси знаат дека ние можеме да се справиме, а ние сме исто така познати за доставување на најдобар квалитет по најниските цени.

Начини на печатење

Флексибилност во дигиталното печатење во боја како никогаш порано. Користејќи ја последната технологија со HIGH-Quality Latex Roll to Roll printer, UV Grand format Roll to Roll print & Flat bed digital, Sol vent based roll machine & Photographic printers, Полиестердеј може да печати фул колор.


Signage

Откријте зошто повеќето од најголемите компании во Македонија го избераа Полиестердеј за печатење на големи проекти.

Од банери во една боја да полн колор, специјални налепници, до комплексни мулти постери во боја.

Полиестердеј доставува најдобар квалитет со вистинска цена.

ICC КАЛИБРАЦИЈА И МЕНАЏИРАЊЕ НА БОИ ВО ШИРОК ФОРМАТ И ФЛЕТБЕД ПЕЧАТЕЊЕ

Клиентите очекуваат нивните реклами да имаат исти бои, без разлика дали тие се на банер, покриваат цела зграда, во лајт бокс, на автобуската станица, залепени на возило, печатени на прозорец или на пакувањето на нивните производи.

Секој кој е вклучен во печатење на големи формати препознава дека секој медиум има различни карактеристики кои влијаат на изгледот на бојата, принтерите ги менуваат карактеристиките на печатење откако се заменува мастило, или замени главата за печатење. Исто така температурата, влажноста и атмосферскиот притисок се фактори кои до одреден степен влијаат на изгледот на бојата. Начини да направите слика со (фото камера, скенер итн), се користи софтвер за корекција на слики, и се користи опрема за визуелизација се исто така важни прашања.


Тоа е зошто ние во Полиестердеј посветуваме големо значење за точна (ICC) калибрација и управување со боја за различни печатени медиуми за frontlit и becklit. Тоа се причините за кои ние го користиме спектрометарот, специјално дизајниран за мерење на повеќето различни материјали во голем формат (и рефлексивни и транспарентни), со рамно лежиште и за индустриски печатење.


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди