Печатење на направи

Спецификации на печатење

VersaUV LEF-12 12 "Benchtop УВ рамно лежиште за печатење


LEF УВ Роланд обезбедува да се печати директно на широк спектар на супстрати, тро-димензионални објекти, вклучувајќи по-дароци, награди, пакувања, прототипови, и промотивни и индустриски производи.

Еден од најнапредните и прифатлив benchtop УВ печатар во својата класа. LEF! 12 има максимална големина на печатење од 305x280mm, и може да се справи со цврсти предмети до 100mm дебели. Можете дури да додадете одлична графика за висок визуелен ефект и уникатен димензионален ефекти, без разлика дали печатење логоа или било кој тип на уметнички дела, во широк спектар на предмети, вклучувајќи УСБ дискови, пенкала, запалки, мобилни телефон опфаќа, лаптопи и многу повеќе.

Белото мастило може да се додаде како боја, или пополни зад CMYK за да се издвои од печатење на темните материјали како што се акрилните. Со додавање на Clear Coat, сјаени или мат бои може да се добијат врвни визуелни ефекти.


Ограничени сте само од вашата фантазија.


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди