Дигитален табачен печат

Полиестердеј е специјализиран за високо-квалитетно дигитално печатење. Ние ги рафинираме нашите процеси во текот на годините за да ви понудиме најдобаро решение за дигитален печат! Дали ви треба сигурност за печатење на основните бизнис потреби или само сакате да си го потрошите времето - нашите дигитални печатарски услуги се подготвени да ги задоволат сите ваши барања.


Нашите технологии овозможуваат краток рок за печатење и испорака до нашите клиенти, без разлика дали се во мали и средни бизниси или сопственици на куќи кои сакаат удобно место за печатење на потребните материјали, без да се жртвува квалитетот на нивниот дигитален материјал за печатење! Проверете ги нашите производи на страницата и ќе видите дека е лесно да се разбере дигиталното печатење за вашите потреби, дури и за најспецифичните барања.

Имаме  дигитален метод на печатење кое овозможува да ви биде нон-стоп достапно, сигурно решение за печатење.

Модови на печатење

Дигиталната револуција, ги редефинираше очекувањата на она што, кога и каде со висок квалитет, и секогаш навреме квалитетни дигитални печатарски услуги.


Услугите за дигитално печатење вклучуваат:


• Квалитет, боја или црно-бело печатење

• Широк избор на хартија

• Завршување на лице место

• Целосно издаваштво

• Променлива обработка на податоци

• Променливи податоци за печатење

• Дигитална архивирање на документи

• 3D објекти за печатење со УВ врзувачки бои, отпорни на надворешни влијанија

Спецификации на печатење

2400x2400 dpi, излез во режимот на печатење, до 300lpi, испорачува врвни детали и рамномерна градација на спектарот на бои.


Следната генерација на Емулзија Агрегација (ЕА) високо сјаен тонер се оддржува и користи патентиран процес, што резултира со подобар квалитет на сликата и единствен завршна обработка, која е ослободена од сјајни точки или маслени ленти. Совршена боја се појавува од првиот до последниот печат. Површината на печатење е 305x450mm.


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди