Материјали - водич за совршен дигитален печат

Почитувани клиенти, партнери и идни клиенти. Една од главните процеси во работата на Полиестердеј - како најголем центар за дигитално печатење во Македонија, е истражување и следење на техничко - технолошкиот развој на дигитално печатење и нејзината имплементација во нашите постоечки објекти. Да Ви обезбеди најдобар можен производ, да се создаде "совршен водич за дигитален печат," во која ги поставивме повеќето од печатените медиуми, своите детални функции и користи.

PVC materials

Материјали во Ролна

Hard materials

Цврсти Материјали

Textile materials

Текстилни Материјали

Медии

Претставници сме на:

Avery Dennison

Sihl

Ritrama

Neschen

Apollo Flex

Art Foam

UPM

A.Berger


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди