Текстилни Материјали

SHARMEZ

Roll width: 155 cm

Get a Quotation

PES TAFETTA 55

Roll width: 155 cm

Get a Quotation

ECO FLAG 117 BUDGET

Roll width: 155 cm

Get a Quotation

ECO SATIN 140

Roll width: 155 cm

Get a Quotation


PES DISPLAY 210

Roll width: 155 cm

Get a Quotation

CREASEFREE HEAVY SATIN

Roll width: 155 cm

Get a Quotation

ECO AIRTRICOT

Roll width: 155 cm

Get a Quotation

FLAG UV CURABLE

Roll width: 152, 182 cm

Get a Quotation


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди