Промотивни понуди

Отпечатена маица по топ цена од само


149 денари.


Фул колор едностран печат, интензивен колоритет и одлични рокови за изработка. Маицата е вклучена во наведената цена.


Информации на:

02 5111 111

или на следниот мејл:

sales@polyesterday.com.mk


Дадената цена се однесува на нарачка од

100 бели маици, отпечатени во 4 бои, со една (не комбинација од две или повеќе) подготовки. Наведената цена е без ДДВ.

Својства

Дигитално печатење на маици

*Пробен примерок се печати само доколку тиражот е повеќе од 30 маици

**Маиците се перат на температура не поголема од 30оC. Пеглањето е од внатрешна страна

Својства

Отпечатен дуксер по топ цена од само


799 денари.


Одличен подарок за секоја пригода. Претставете се во најдобро издание и подарете совршено отпечатен дуксер. Дизајн по Ваша желба, без ограничување во принтот и колоритетот.


Информации на:

02 5111 111

или на следниот мејл:

sales@polyesterday.com.mk


Дадената цена се однесува на нарачка од

100 бели дуксери, отпечатени во 4 бои, со една (не комбинација од две или повеќе) подготовки. Наведената цена е без ДДВ.


Својства


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди