Излози

Печатење на било која големина

Формат:

Својства

Самолеплива бела (перманентна, отстранлива или тотално блокирачка), транспарентен винил, или One Way Vision за проѕирност

Материјал:

Фото квалитет на печатење со резолуција до 1440dpi, Латекс висококвалитетен печат или UV Currable

Печат:

Сечење по големина / Сечење по контура, опционално сјајна или мат ламинација, аплицирање.

Завршна обработка:

Побарај понуда


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди