Печатење на коверти

Брендираните коверти се секогаш забележливи. Ковертот што изгледа софистицирано се издвојува и прави луѓето да посакаат да го отворат. Додадете лого или фотографија за да го разубавите ликот на Вашата компанија. Користете отпечатени колор коверти заедно со визит карти и меморандум за комплетен пакет кој ќе Ве идентификува и ќе Ве направи уникатни.

Побарај понуда

Сметајте на нас за производство на „најдоброто“ од индустријата наменето за креативните агенции, финансиските и производни компании, непрофитни организации и сите останати кои сакаат да се обратат кон своите клиенти на ефективен и уникатен начин. Нашата единствена опрема и вештини ќе одговорат дури и најголемите и најпредизвикувачи побарувања.


Се радуваме на заедничката соработка.


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди