Офсет печатење

Без разлика дали се работи за папки, каталози, списанија, флаери, кеси или останати промотивни материјали, нашата мисија е секогаш да испорачаме производи со совршен квалитет.


Производството на Polyesterday работи во 3 смени и лесно ќе ги добиете Вашите отпечатени материјали во бараните рокови.

Побарај понуда


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди