НАЛЕПНИЦИ

Adhesive Vinyls

PVC налепници

Thermal Roll Stickers

Термални налепници во ролна

Standard Labels / Stickers

Стандардни налепници

Variable Labels-Stickers

Вариабилни налепници

DieCut

Нелепници исечени во неправилна форма

PET Stickers

PET Налепници


PP Stickers DieCut

PET Налепници

исечени во неправилна форма

PP Stickers

PP Налепници

PP Stickers DieCut

PP Налепници

исечени во неправилна форма

Photo Quality Roll Stickers

Фул колор налепници во ролна


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди