Ново во Polyesterday

DPB-500 Perfect Binder

Zund S3L-1600

UltraBind 2000 PUR

Ultra 200A UV Coater

Дигитално доработени материјали, додека да трепнете. Бигување, перфор, Т-перфор, засекување, без изработка на штанц форма.

Супер брз биндер, со автоматско превземање и бигување на кориците. Совршено избиндани публикации со  брзина од над 500 примероци на час. Специјален додаток за книги чии корици имаат клапни.

Заборавете на монтажа, центраго­вање и шиење во логови. Совршено ќе ги избиндаме Вашите публикации...дури и ако решите да ги отпечатите на 300гр кунструк.

Дајте нова димензија на Вашите принтови и вешто избегнете ја високата цена на ламинацијата. UV лакирање со премиум квалитет и екстремно брзи рокови.

Ултра прецизно дигитално штанцање на Вашите материјали. Без изработка на штанц форма, без чекање

и со максимална

прецизност.

Парцијално UV лакирање

Ослободете ја вашата креативност. Искористете го суперсјајното парцијално UV лакирање за фантастичен изглед на Вашите отпечатени материјали.

DC DUPLO 646 PRO


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди