1000 Флаери А4 - триплети

A4 (210x297мм)

Формат:

Својства

135гр тројно коутирана мат или сјајна хартија

Матeријал:

Двостран фул колор

Печат:

2 виткања - триплет

Завршна обработка:

Побарај понуда


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди