500 постери за само 3990 денари

A3 + (305x450мм)

Формат:

Својства

135гр, трослојно премачкана сјајна или мат хартија.

Матeријал:

Еднострано фул колор печатење

Печат:

Побарај понуда

* Во цената не е пресметан ДДВ од 18%.


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди