Пластични картички

85x55мм

Формат:

Својства

300 микронска пластика

Матeријал:

Еднострано или двострано фул колор печатење

Печат:

250 микронска сјајна пластификација

Завршна обработка:

Дополнително инфо

Побарај понуда


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди