Фул колор етикети во ролна

80x120mm, 70x100mm, 90x50mm, 40x70mm, 50x30mm

Формат:

Својства

Фото коутирана самолеплива хартија во ролна.

Едноставно одлепување и користење.

Матeријал:

Фул колор, без ограничувања

Печат:

Наменети за декларации на производи. Екстремно кратко време на изработка. Дајте им нова димензија на Вашите производи

Дополнително инфо

Побарај понуда

Наведените цени се без пресметан ДДВ


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди


Цена/Тираж

Димензија

500

1000

2000

3000

5000

10000

20000

80x120mm

4.45

4.06

3.81

3.68

3.56

3.30

3.18

70x100mm

4.03

3.68

3.45

3.34

3.22

2.99

2.88

90x50 mm

2.80

2.56

2.40

2.32

2.24

2.08

2.00

40x70mm

2.54

2.32

2.18

2.10

2.03

1.89

1.81

50x30mm

2.00

1.82

1.71

1.65

1.60

1.48

1.43