Магнети

Димензија и форма по сопствен избор. Неограничени можности да ја изразите својата креативност.

Формат:

Својства

350гр мат кунструк, еднострано сјајно ламиниран, аплициран на магнетна фолија со дебелина од 1,4мм

Материјал:

Еднострано фул колор печатење со резолуција од 2400x2400dpi

 

Печат:


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди