Постери - широк формат

Poster Prints

Печатење на постери

Постери отпечатени на водоотпорна хартија

Монтирани постери

Retail posters

Постери за малопродажба

Kapafox

Капафокс

Canvas

Канвас на рамка

Kapafox Artwork Laminated

Капафокс Artwork

laminated

Постери отпечатени на водоотпорна хартија

Постери отпечатени на водоотпорна хартија

Promo posteri B1

Постери B1 формат

по промо цена

Promo posteri B2

Постери B2 формат

по промо цена


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди