Pen Ritter

Пенлкало Ritter

Печатени презентациски материјали

Pen Schneider

Пенкало Schneider

Leaves for Notes

Ливчиња за белешки

Lighter P2

Запалка Бела

Wall Clock WCP1

Ѕиден Часовник WCP1

Rulers 1m

Метро 2м

Kitchen Woodboard

Даска за Сецкање

Mouse Pad

Mauspad

Coaster

Подлога за Пијалок

USB-hub

USB hub

FUNKY

Пенлкало Funky

PREMIUM

Сет за вино

BEAN

Патен часовник со аларм

White Necessity

Пенкало White Necessity

Магнети за на фрижидер

Магнети

Сложувалки (Puzzle)

Сложувалки

Подметнувачи за чаши (Coasters)

Coasters

USB меморија

(Business card)

Pen Schneider

Пенкало White Thin

USB Credit card 8GB Power Bank 2500mAh

Power Bank 2500mAh

Power Bank 4000mAh

Power Bank 4000mAh

Power Bank 10000mAh

Power Bank 10000mAh


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди