T42

T42 Touch дисплеј

C422

C422 Двоен

M46

M46 Огледален

M55 Огледален

P42 Медиа дисплеј

Рекламни Stand-Up HD Медиа Дисплеи

P42 M55


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди