ST1006

ST 1006

ST1007

ST 1007

ST1001

ST 1001

ST1002

ST 1002

ST1003

ST 1003

ST1004

ST 1004

Картонски Полици

ST1005

ST 1005

TO1001

TO 1001

TO1002

TO 1002

TO1003

TO  1003

TO1004

TO 1004

TO1005

TO 1005

Картонски Тотеми

ST1008

ST 1008


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди