Линиско плотирање на големи формати

А4, А3, А2, А1 А0+ или призволни димензии

колор или црно/бело

Формат:

Својства

80gr. бездрвна хартија со висок степен на белина и крутост

Материјал:

CAD печатење со резолуција до 1440dpi.

Печат:

Испорака во ролна/сечење и пакување

Завршна обработка:

Доколку материјалите се сечат и пакуваат, цената изнесува 79 денари по метар квадратен.

Дополнително инфо

Побарај понуда

А4, А3, А2, А1 А0+ или призволни димензии

печатење во колор

Формат:

Својства

80gr. Бездрвна хартија со висок степен на белина и крутост

Материјал:

Специјални УВ бои, печатење во фото квалитет печатење со висока резолуција

Печат:

Испорака во ролна/сечење и пакување

Завршна обработка:

Печатењето со УВ бои не ја влажни и деформира хартијата. Идеален принт за рендери со фини детаљи.

Дополнително инфо

Побарај понуда

А0+


Скенирање на:


Формат:

Својства

Максимална ширина на документите А0+

Неограничена должина

Висока резолуција на скенирање

Дополнително инфо

Побарај понуда

Скенирање

Печатење на рендери во големи формати


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди