Дали знаевте дека во Полиестердеј може да

На нашата веб страна, притиснете го копчето “Нарачај“ под избраниот пакет. Ќе се отвори прозорче со мејл форма, во која ќе треба да ги напишете вашите податоци и телефонскиот број за контакт. Во најкус рок ќе бидете контактирани од нашите агенти за продажба.

Како да го нарачам саканиот пакет?

(ЧПП) Често поставувани прашања

Каде можам да ги подигнам готовите производи?

Готовиот производ можете да ги подигнете во нашата канцеларија на ул. Рајко Жинзифов 50.

Како да ги подготвам фајловите за печатење?

Следете ги инструкциите за подготовка на фајловите.

Плаќањето на готовите материјали е исклучиво жирално (по направената нарачка ќе ви издадеме профактура, која можете да ја платите во било која Банка на ПП 30 образец.

Дали моите готови материјали можам да ги платам во готово или со кредитна картичка?

Не, но можете да ја добиете и таа услуга (ќе биде дополнително наплатена по цена од 1200 денари за работен час.)

Дали во цената спаѓа дополнителна адаптација на фајл?

- Доколку немате спремна подготовка, можеме да ви ја понудиме и таа услуга.

- Можеме да ви изработиме подготовка на материјалите за целиот пакет, и тоа би ве чинело дополнителни 6.000 денари.

Што ако немам спремна подготовка за печатење?

Оваа понуда важи само за една подготовка отпечатена во наведените тиражи.

Дали наведените количини во пакетите важат за една подготовка или можам да комбинирам повеќе подготовки?

Доколку вашата нарачка не е процесирана, истата ќе може да се откаже. За жал, доколку нарачката е веќе процесирана истата нема да може да се откаже.

Дали можам да ја откажам нарачката?

- го брендирате вашето возило со CAST Permanent самолеплива ПВЦ фолија

Каст Фолија - 1м²

Повеќе инфо

* Печатење на CAST Repositionable самолеплива ПВЦ фолија, ламинација со течен ламинат и вклучено лепење.

Фолија со ултра издржливост наме-нета за рамни и обли површини, сива позадина за прекривање на подлога со  друга боја.


* Во цените не е пресметан ДДВ од 18%.


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди