Специјални понуди

1000 Бизнис карти

1000 визит карти за 799 денари

1000 Меморандуми

1000 меморандуми за 3.990 денари

1000 A5 Флаери

1000 двострани флаери A5 за 3.990 денари

100 Папки

100 фул колор папки за 5.000 денари

Брендирање Возила

Го брендирате Вашето возило за 2.460 1.590 денари по м²

Фул колор отпечатено пенкало за само 9 ден.

Пенкала во фул колорПластифицирани визит карти

1000 двострани ламинирани визит карти за 3190 денари

200 Папки

200 фул колор папки за 7.890 денари

Envelopes

1000 отпечатени американ коверти

за 4590 ден./ком.

500 постери А3+ за 3.990 денари

500 Posters1000 Flaeri A4 Triplet

1000 двострани A4 флаери за 4990 денари

Брендирање ѕид

брендирате ѕид по ваш избор за 1.160 денари по м²

Новогодишни пакети по промотивни цени

StarterStarter+Poly AdvancedPoly Diamond


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди