Дали знаевте дека во Полиестердеј може да отпечатите:

(ЧПП) Често поставувани прашања

Каде можам да ги подигнам готовите производи?

Готовиот производ можете да ги подигнете во нашата канцеларија на ул. Рајко Жинзифов 50.

Како да ги подготвам фајловите за печатење?

Следете ги инструкциите за подготовка на фајловите.

Плаќањето на готовите материјали е исклучиво жирално (по направената нарачка ќе ви издадеме профактура, која можете да ја платите во било која Банка на ПП 30 образец.

Дали моите готови материјали можам да ги платам во готово или со кредитна картичка?

Не, но можете да ја добиете и таа услуга (ќе биде дополнително наплатена по цена од 1200 денари за работен час.)

Дали во цената спаѓа дополнителна адаптација на фајл?

- Доколку немате спремна подготовка, можеме да ви ја понудиме и таа услуга.

- Можеме да ви изработиме подготовка на материјалите за целиот пакет, и тоа би ве чинело дополнителни 6.000 денари.

Што ако немам спремна подготовка за печатење?

Оваа понуда важи само за една подготовка отпечатена во наведените тиражи.

Дали наведените количини во пакетите важат за една подготовка или можам да комбинирам повеќе подготовки?

Доколку вашата нарачка не е процесирана, истата ќе може да се откаже. За жал, доколку нарачката е веќе процесирана истата нема да може да се откаже.

Дали можам да ја откажам нарачката?

200  фул колор папки

за 7.890 денари

Симни темплејт

Papka A4.rar

* Папка - димензија: 220х302мм.    300гр трослојно коутиран    Федригони кунструк, земја на    потекло Италија, 4/0 (едностран    фул колор), доработка еднострана    сјајна/мат ламинација и лепење на    џеб.

* Во цените не е пресметан ДДВ од 18%.

Нарачките се праќаат на следниот мејл: dtp@polyesterday.com.mk


Доколку имате прашања поврзани со нашите производи, слободно побарајте не на 025111111.

Како да го нарачам саканиот пакет?


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди