Дали знаевте дека во Polyesterday можете да отпечатите:

На нашата веб страна, притиснете го копчето “Нарачај“ под избраниот пакет. Ќе се отвори прозорче со мејл форма, во која ќе треба да ги напишете вашите податоци и телефонскиот број за контакт. Во најкус рок ќе бидете контактирани од нашите агенти за продажба.

Како да го нарачам саканиот пакет?

(ЧПП) Често поставувани прашања

Каде можам да ги подигнам готовите производи?

Готовиот производ можете да ги подигнете во нашата канцеларија на ул. Рајко Жинзифов 50.

Како да ги подготвам фајловите за печатење?

Следете ги инструкциите за подготовка на фајловите.

Плаќањето на готовите материјали е исклучиво жирално (по направената нарачка ќе ви издадеме профактура, која можете да ја платите во било која Банка на ПП 30 образец.

Дали моите готови материјали можам да ги платам во готово или со кредитна картичка?

Не, но можете да ја добиете и таа услуга (ќе биде дополнително наплатена по цена од 1200 денари за работен час.)

Дали во цената спаѓа дополнителна адаптација на фајл?

- Доколку немате спремна подготовка, можеме да ви ја понудиме и таа услуга.

- Можеме да ви изработиме подготовка на материјалите за целиот пакет, и тоа би ве чинело дополнителни 6.000 денари.

Што ако немам спремна подготовка за печатење?

Оваа понуда важи само за една подготовка отпечатена во наведените тиражи.

Дали наведените количини во пакетите важат за една подготовка или можам да комбинирам повеќе подготовки?

Доколку вашата нарачка не е процесирана, истата ќе може да се откаже. За жал, доколку нарачката е веќе процесирана истата нема да може да се откаже.

Дали можам да ја откажам нарачката?

ПЕНКАЛА ВО ФУЛ КОЛОР

Повеќе инфо

* Во цените не е пресметан ДДВ од 18%.

- Тип на пенкало:

   White Thin или White    Necessity

- Боја: бела

- Печат: 4/0 едностран   фул колорПЕНКАЛО:

- Неограничен колоритет

- Со УВ врзувачки бои отпорни    на атмосферски влијанија

- Одлични рокови за изработка

- Можност за персонализација


ДОКОЛКУ ВИ Е ПОТРЕБЕН

ПРОМОТИВЕН МАТЕРИЈАЛ КОЈ Е:

Дадената цена е за тираж од 1000 примероци. Пенкалото е вклучено во цената. Цената се менува при нарачка на помали или поголеми количини.

Понудата е важечка за следните типови на пенкала:


White Necessity Pen Schneider

Пенкало White Necessity

Пенкало White Thin


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди