Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди

Полиестердеј е најголем центар за дигитално печатење во регионот - специјализиран  за печатење на широк формат, супер широк формат, табачен и варијабилен печат.


Единствен центар за дигитално печатење во Македонија кој работи во 3 смени (24 часа). Знак за препознавање на Полиестердеј е брзината и квалитетот на отпечатените материјали. Со над 16 години искуство во оваа индустрија нашите стручни кадри можат да се справат со било која работа и да исполнат било кој рок.


Добредојдовте

Што е Ново?

Магнети за на фрижидер

Магнети

Cad Proekti

Линиско плотирање на големи формати

Photo Quality Roll Stickers

Фул колор етикети во ролна

Пластични картички

Plastic Cards

Отпечатeте 1000 визит карти за 799 денари

1000 Бизнис карти