Контакт

Администрација и финансии

Оддел за печатење на широк формат

Тел/факс: +389 2 321 77 00

Моб: +389 75 280 460

Г-дин Александар Јаќоски

E-mail: aleksandar@polyesterday.com.mk

Раководител на Широк Формат

Тел/факс: +389 2 321 77 00

Моб: +389 75 280 476

Г-дин Јовица Петровиќ

E-mail: ploter@polyesterday.com.mk                joco@polyesterday.com.mk

Зам. Раководител на Широк Формат

Оддел за дигитален табачен печат

Тел/факс: +389 2 321 77 00

Моб:+389 77 888 777

Г-дин Павле Миролајски

E-mail: pavle@polyesterday.com.mk

Раководител на табачен печат

Тел/факс: +389 2 321 77 00

Моб: +389 75 43 70 23

Г-дин Стоиле Давчевски

E-mail: stoile@polyesterday.com.mk

Зам. Раководител на дигитален табачен печат

Тел/факс: +389 2 321 77 00

Моб:  +389 78 41 00 17

Г-дин Тони Ристовски

E-mail: dtp@polyesterday.com.mk

Дигитален табачен печат


Оддел за печатење на текстил

Тел/факс: +389 2 321 77 00

Моб: +389 72 219 589

Г-дин Јане Јанчески

E-mail: jane@polyesterday.com.mk

Раководител на оддел текстил

Тел/факс: +389 2 321 77 00

Моб. +389 75 280 461

Г-дин Тони Рајковски

E-mail: admin@polyesterday.com.mk

Раководител на Администрација

Тел/факс: +389 2 321 77 00

Моб: +389 75 280 470

Г-дин Драган Вајс

E-mail: dragan@polyesterday.com.mk

Широк формат

Тел/факс: +389 2 321 77 00

Моб. +389 78 33 11 77


E-mail: data@polyesterday.com.mk

Фронт Деск Центар

Понеделник - Петок

(09:00 - 18:00)


Сабота

(10:00 - 14:00)

Работно Време

e-mail

Тел/факс: +389 2 321 77 00

Моб. +389 78 33 11 77


E-mail: desk@polyesterday.com.mk

Фронт Деск Визбегово


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди