За Нас

Полиестердеј е еден од водечките центри за дигитално печатење во регионот, со свои канцеларии во Скопје и Белград.


Квалитетот, професионалноста и ефикасноста се основните принципи на работа на нашиот тим.

Една од основните цели е следење на современите трендови на пазарот и нивната имплементација во нашата компанија.


Полиестердеј се состои од четири сектори:


(Представуваме повеќе од 20 светски брендови)

Политика за Квалитет

Целосно посветени на политиката на квалитет во секој сегмент од нашето работење. Ги завршуваме сите активности со следење на процедурите за врвен квалитет, со цел да стигнеме до конечните резултати, кои ја носат довербата на нашите клиенти.


Полиестердеј е посветен на континуирано подобрување на перформансите за квалитет. Од првичниот контакт со клиентот па се до дизајнот, печатењето, доработката и се до местото на испорака, Полиестердеј обезбедува висок стандард на производ кој е внимателно проверен и следен.


Како доказ за нашата успешна работа Полиестердеј поседува сертификат за

ISO 9001:2008, доделен од страна на реномирана светска компанија.


Исто така, имаме воведено и ERP (Enterprise Resource Planning),

систем за менаџирање со внатрешни и надворешни извори на компанијата.

Политика за Животната Средина

Грижата за животната околина отсекогаш била една од основните цели на нашата компанија.


Полиестердеј се залага да биде во континуирано подобрување на животната средина во сите фази на планирање на бизнисот, развој и производство.


Еве уште неколку причини зошто Полиестердеј е толку еколошки:


Историја

Приказната за Полиестердеј започнува пред 12 години.


Соодветната селекција на вработени, прави и мудри одлуки, со посветеност, следење на современите трендови на пазарот се главните причини за позицијата на Полиестердеј во областа на дигитално печатење во земјата и во регионот.


Доказ за нашата добро завршена работа е државната наградата за претприемач на годината 2009 година.


Во 2010 година Полиестердеј доби сертификат за ISO 9001:2008.


Денес Polyesterday е еден од водечките центри за печатење со 40 вработени, со административни канцеларии во центарот на градот и една фабрика во индустриската зона Визбегово.


До крајот на 2014 година е планирано отворање на втората фабрика.


Рајко Жинзифов 50

1000, Скопје, Македонија


                

++ 389 (2) 321 77 00


           

data@polyesterday.com.mk

Следете не на Twitter Нашата facebook страница Додадете не во кругот на Google + Конектирајте се преку LinkedIn Пронајдете не на мапа Полиестердеј на You Tube


 Полиестердеј © 2011, Сите права задржани.

En Mk
Специјални понуди